Om os

Fri og uafhængig
Din Drømme Bolig er et selvstændigt, uafhængigt ejendomsmæglerfirma, som blev grundlagt i hjertet af Nordsjælland i 2004. Vi har fokus på de ”gamle værdier” så som personlig betjening, vejledning fra A til Z gennem alle bolighandlens faser, og ikke mindst nogle af markedets laveste salgsomkostninger.

Bolighandel kan gøres billige
Et af Din Drømme Boligs hovedmål er, at ejendomshandel skal være så ukompliceret og omkostningsfrit som muligt, dog uden at begrænse mulighederne for at nå ud til alle landets potentielle købere. Men vores kunder skal ikke være med til at finansiere de store bankers svimlende overskud, ligesom vores sælgere heller ikke skal afholde omkostningerne til store avisreklamer som blot profilerer ejendomsmægleren. Endelig skal vores sælgere ikke være med til at betale for driften af et stort flot bemandet kontor. Derfor betaler sælger kun for den faktiske ydelse man får, nemlig et rimeligt salær for selve salgsarbejdet, fotografering af ejendommen samt et mindre markedsføringssalær til internet annonceringen. Vores ejendomme fotograferes af et top professionelt firma, så ejendommene præsenteres optimalt.

Vores vision
Vi ser det som vores vigtigste opgave at vejlede dig let og ubesværet gennem alle bolighandlens faser, og sørge for at du undervejs er fuldt opdateret om sagens gang. Vi slipper ikke en sag før alt er på plads. Du får personlig betjening gennem hele sagens gang – vi henviser ikke til et stort digitalt sagsbehandlingscenter som skal ”tage sig af resten”, så snart købsaftalen er underskrevet. Vores ejendomshandler bliver gennemført grundigt og i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning, men omvendt er der ingen grund til at gøre ejendomshandel til en større videnskab – end den er.

Køberrådgivning
Vi tilbyder – ud over varetagelse af ejendomssalg – også køberrådgivning. Vi har rimelige rådgivningssalærer, og varetager købers interesser allerede fra forhandlingstidspunktet. Vi udfører den samme service som de fleste boligadvokater, og måske til nogle helt andre priser. Skulle der være brug for en mæglervurdering af ejendommen som påtænkes købt, er vores vurdering af ejendommen inkluderet i vores honorar. Også her slipper vi først sagen når alt er helt og aldeles afsluttet og på plads.

Ring eller mail til os
Uanset om du påtænker at sælge eller købe eller om du bare vil vide hvad din ejendom er værd, er du altid velkommen til at ringe til os for nærmere aftale. Det er helt gratis, og du betaler først når du har fået ydelsen. Prøv os!

Forsikring:
Virksomheden er omfattet af den for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO) etablerede kollektive professionelle ansvars- samt garantiforsikring hos: HDI Danmark Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. Tlf. 33369595, www.hdi.global/dk/dk
(Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne.)

Erhvervstyrelsen:
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Forbrugerbeskyttelse:
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
Dansk Boligforsikring/Willis
Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Samarbejdsaftaler:
Ejendomsmæglerfirmaet Just-Sold